Henna Brow

Henna wenkbrauwen laten zetten is anders dan gewoon verven, omdat niet alleen de haren, maar ook de huid wordt geverfd. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoeft u niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenlang wordt gebruik, is Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren, omdat niet alleen de haren, maar ook de huid wordt geverfd.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf, want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt, en blijft tot 6 weken op de haartjes.

Verschil met henna tinten en verven van de wenkbrauwen
Een gewone wenkbrauwverf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 3 weken zichtbaar.

Een henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbrauw geduwd word. De henna is 100% natuurlijk. De henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft tot 14 dagen op de huid en 5/6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

 • Henna Brow treatment €45,-

  Inclusief epileren

 • Henna Brows & wimpers verven €55,-

  Inclusief epileren

Henna Wenkbrauwen laten zetten bij Nagelstudio Ha in Baarn

Advies na de Henna Brow behandeling:
Voor langer behoudt van de Henna Brow zijn er een aantal adviezen:

 • Gedurende de eerste 24-48 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water
 • Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op
 • Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen
 • Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen, reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water
 • Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven
 • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.